Fönsterputsning

CLEANFLAT SVERIGE AB ÄR PROFFS PÅ HEMSTÄDNING OCH KONTORSSTÄDNING.

Hur får du ett strålande rent hem?

Solen tittar fram och genast avslöjas det hur dammiga fönstren har hunnit bli sedan de sist blev putsade. Känns det igen? De flesta uppskattar solens värmande strålar, men ytterst få uppskattar hur strålarna avslöjar smutsiga fönster. Vi vet hur viktig en effektiv fönsterputsning är under tidig vår eller höst. 

Att putsa fönster tillhör kanske inte favoritsysselsättningen hos många, därför vill vi hjälpa till med det. Rena och fina fönster vill vi alla ha, och på hösten vill vi förstås även ha största möjliga ljusinsläpp. När den mörka årstiden närmar sig gäller det att ta vara på varje strimma ljus, och självklart släpper rena fönster in mer ljus än glasrutor som är smutsiga.

På Cleanflat Sverige AB tar vi hand om din fönsterputsning i Stockholm. Vi putsar dina fönster med ett skinande rent resultat, i våra priser putsar vi både insidan och utsidan samt insidan utav delade fönster, och vi gör det med garanti. För oss är det viktigt att alla våra kunder blir nöjda och vi erbjuder därför 100% nöjd kund-garanti på våra tjänster. Våra medarbetare tar med sig all redskap som behövs till fönsterputsning.

Vi lämnar nöjd kund-garanti som innebär att om du mot förmodan inte skulle vara nöjd med städresultatet, kontaktar du oss inom 24 timmar så försöker vi lösa problemet gemensamt.

För oss är det superviktigt att du ska vara 100% nöjd varje gång.

Kontakta oss