BOKA STÄDNING
Experter på städning

Professionell visningstädning för bästa resultat

Att köpa bostad är bland en av de största investeringen vi gör i livet som privatpersoner.

För den potentielle köparen är den första upplevelsen av hens framtida boende avgörande, och därför är det mycket viktigt att allt är rent och fräscht. Visningsstädning gör att du som säljare kan visa ditt hem från dess bästa sida. Detta gör att du som säljare ofta får ett högre pris vid försäljning.

Ring redan idag!
Information

Fakturering

Alla fakturor skickas via e-post utan någon faktureringsavgift. Fakturor som inte betalas inom den angivna tiden (tio dagar) kommer vi skicka en påminnelse på med en extra avgift på 60 kronor. Skulle man missa påminnelsen kan fakturan skickas till inkasso och då faktureras även RUT delen av inkassobolaget. Fakturor kommer några dagar efter utfört arbete. Regelbundna städningar faktureras en gång i månaden.


Nycklar och larm

Cleanflat Sverige AB nyckel – och larm policy skall alltid gälla vid hantering av nycklar och larmuppgifter. Cleanflat Sverige AB hanterar nycklar och larm genom att förvaring av nyckel/larmuppgifter sker på betryggande sätt så att de inte kan komma i någon obehörigs händer.

vad våra kunder säger om oss
tädning, hemstädning, kontorsstädning, Nacka, Östermalm, Södermalm - Städfirma cleanflaat.se

RUT AVDRAG

Glöm inte skattereduktion för hushållsnära tjänster!

När du köper våra tjänster privat är det 50% i Rut avdrag på fakturan. För att göra det enkelt för dig som kund drar vi av RUT-avdraget automatiskt på fakturan, vilket innebär att du endast betalar den del som är kvar efter skattereduktionen. Skattereduktionen är max 50 000 kronor per år vilket innebär att du kan köpa tjänster för 75 000 kronor per år och få ett maximalt avdrag på 50 000 kronor.

Visningsstädning

Städning, hemstädning, kontorsstädning, Nacka, Östermalm, Södermalm - Städfirma Cleanflat Sverige AB
pris inkl.moms efter RUT från

235;- kr/tim