Vanliga Frågor – Byggstädning

CLEANFLAT SVERIGE AB ÄR PROFFS PÅ HEMSTÄDNING OCH KONTORSSTÄDNING.

OBS! Stycket nedan innehåller viktig information som kunden måste ta del av innan vi börjar ett samarbete. Texten utgör en del av allmänna villkor som gäller i vårt företag.

1. Hur blir jag kund?

Om du är intresserad av att bli kund hos oss så kan du antingen göra din bokning via vårat Online Bokningssystem, telefon eller e-mail.

2. Hur snabbt kan vi komma igång med tjänsten?

Vi kan komma igång med tjänsten 1-3 dagar efter bokningen.

3. Vad innebär startstädning?

En startstädning innebär att vi kommer hem till dig och utför en ordentlig städning. Det är bra att du är hemma vid det tillfället för att gå igenom med anställd ifall du har några särskilda önskemål, om något behöver speciell skötsel eller rengöringsmedel som ska användas för olika syften, därefter klarar städerskan på egen hand. En provstädning är inte bindande för fortsatt städning.

4. Vad behöver jag som kund att tänka på innan städningen?

För att städningen få korrekt effekt så är det bra att plocka undan leksaker, kläder och andra föremål som kan hindra arbetet. Har du valt fönsterputsning så ska blomkrukor, gardiner eller andra föremål som står i vägen för fönsterputsaren.

5. Är det någon bindningstid samt uppsägningstid?

Du som kund har ingen bindningstid utan endast en månad uppsägningstid. Startstädning har ingen bindningstid eller uppsägsningstid.

6. Får man samma personal vid varje städtillfälle?

Vårat mål på Cleanflat Sverige AB är att våra kunder har samma personal , veckodag, tid. Vissa undantag som vid sjukdom kan en annan anställd hoppa in istället.

7. Måste jag lämna ut nycklar?

Nej, ifall du finns på plats vid varje städtillfälle behöves det inte. Finns flera olika nyckelrutiner och vi är båda vana vid nycklar och larm. Vi har ett nyckelkontrakt där vi binder oss att ansvara för nyckeln vid överenskommande tider för städning. Sen finns det även ett annat alternativ att gömma nyckeln under dörrmattan, krukan etc.

8. Vad händer om något går sönder?

Cleanflat Sverige AB har en ansvarsförsäkring som täcker skador som kan uppkomma under städningen. Alla skador ska rapporteras till oss senast 24 timmar från städtillfället. Skador som rapporteras senare än 24 timmar kommer inte att beaktas. Kommer man fram till att det är Cleanflat Sverige AB som orsakat skadan så kommer kunden att ersättas utav oss.

9. Vad händer om jag inte är nöjd med tjänsten?

Vi på Cleanflat Sverige AB strävar efter att du som kund är mer än nöjd därför har vi nöjd-kund garanti. Skulle du vara missnöjd med vårat arbete så ska du kontakta oss inom 24 timmar från städtillfället så åtgärdar vi problemet så snabbt som möjligt.

Vi lämnar nöjd kund-garanti som innebär att om du mot förmodan inte skulle vara nöjd med städresultatet, kontaktar du oss inom tre dagar så försöker vi lösa problemet gemensamt.

För oss är det superviktigt att du ska vara 100% nöjd varje gång.

Kontakta oss