Vanliga Frågor –Kontorsstädning

CLEANFLAT SVERIGE AB ÄR PROFFS PÅ HEMSTÄDNING OCH KONTORSSTÄDNING.

OBS! Stycket nedan innehåller viktig information som kunden måste ta del av innan vi börjar ett samarbete. Texten utgör en del av allmänna villkor som gäller i vårt företag.

1. Fördelar med kontorsstädning?
  • Personalen får en trivsam miljö och era kunder får en positiv bild utav ert företag.
  • Ni sparar tid och kan koncentrera er på det ni gör bäst.
  • Ni slipper massa damm, bakterier så att personalen slipper blir sjuka.
2. Vilka tider städar ni?

Vi har inga fasta tider utan vi försöker anpassa oss till kunden så gott vi kan.

3. Kan vi vara på kontoret under tiden ni städar?

Ja det går bra att kontoret är bemannat under tiden vi städar, självklart kan viss oljud förekomma som tex. dammsugaren.

4. Är det samma personal som städar varje gång?

Ifall kunden har abonnemang så är det fast personal som städar. Undantag är vid semester och sjukdom, då skickar vi vikarie.

5. Ingår städmaterial?

Vi har två alternativ, antingen beställer man med städmaterial eller utan. Med städmaterial innebär att vi står för rengöringsmedel, mikrofibertrasor, soppåsar och du som kund står för dammsugare och mopp med hink. Det går även bra att köpa dammsugare (+2500 kr) samt mopp med hink (+350 kr) av oss.

6. Hur ser avbokningsreglerna ut?

Vid kostnadsfri avbokning ska detta ske 72 timmar innan städtillfället (helg ej inräknat). Sker det senare än 72 timmar så debiteras halva städtillfället och avbokning samma dag sker full debitering.

7. Jobbar ni röda dagar?

Nej, ifall du finns på plats vid varje städtillfälle behövs det inte. Finns flera olika nyckelrutiner och vi är båda vana vid nycklar och larm. Vi har ett nyckelkontrakt där vi binder oss att ansvara för nyckeln vid överenskommande tider för städning.

8. Hur lång är uppsägningstiden?

Uppsägningstiden för kontorsstädning är 1 kalendermånad.

9. Hur lång tid tar det att städa vårt kontor?

Vi är oftast 2 lokalvårdare som städar ifall kontoret är stort för att det ska gå snabbare och den tid det tar att städa beror på hur stort kontoret är.

Vi lämnar nöjd kund-garanti som innebär att om du mot förmodan inte skulle vara nöjd med städresultatet, kontaktar du oss inom tre dagar så försöker vi lösa problemet gemensamt.

För oss är det superviktigt att du ska vara 100% nöjd varje gång.

Kontakta oss