Upptäckt Stockholms bästa städföretag!

Vad kostar det?

Boka on-line eller ring oss på 010-1295 964

Städning med oss – en hållbar och ren strategi!

Att ta hjälp med hemstädningen frigör tid för annat, och avhjälper mycket av den stress många upplever i vardagen. Dessutom är du säker på att hemmet är skinande rent, och ingenting blir glömt eller överhoppat. När städningen utförs av professionell personal, med ändamålsenlig utrustning kan du se fram emot ett hem som är rent i varje liten vrå.

Hos oss får alla nya kunder:

1

En städning gratis i början.

2

Ett startpaket med värde på 400 kr med miljövänliga medel och städutrustning.

3

Gratis fönsterputsning efter sex månader av samarbete.

4

Gratis städning vid rekommendation.

Hemstädning

Känslan av att komma hem till ett skinande rent och väldoftande hem är oslagbar. professionellt städat hem har alltid en speciell känsla. Så fort du öppnar ytterdörren så märker du lysande ytor och obefläckade golv samt doften av nyrent. Allt är helt enkelt som det ska vara och du får en känsla av ro. Du väljer själv hur ofta du vill ha ditt boende städat samtidigt som vi anpassar städningen efter dina behov.

Läs mer

Flyttstädning

Flyttstädning (enligt vårt städschema med hänsyn till kundens önskemål.) Vi utför denna tjänst när kunden flyttar ur sin bostad och vill att den ska vara redo för nästa hyresgäst. I bostäder med hyresrätt finns regler för hur bostaden ska se ut när du flyttar ut. Listan som du får i en sådan situation kan vara svår att genomföra utan lämplig erfarenhet och utrustning. Därför är det vi, erfarna och med lämplig utrustning, som kan göra det åt dig.

Läs mer

Fönsterputsning

Vad är bättre än rena och nyputsade fönsterrutor när solen tittar fram? Det är svårslaget tycker vi. Rena fönster släpper in mer ljus och förbättrar miljön och känslan av välbefinnande hemma eller på arbetsplatsen. Effektiv fönsterputsning under tidig vår och höst i Stockholm till de mest attraktiva priser för lägenhetsfönster, husfönster, kontorsfönster och skyltfönster. Cleanflat Sverige AB är alltid punktliga eftersom din tid är viktigt.

Läs mer

Kontorsstädning

Som företag vet vi att det är viktig att skapa bästa arbetsmiljön som möjligt för alla som jobbar på kontoret. Ett rent, fräscht och välstädat kontor kan vara en del av en bra arbetsmiljö för alla. Under denna städning följer vi alla sekretess och säkerhetsregler. Vi tar hand om vattning av plantor och påfyllning av hygieniskt material. Till kontorsstädning finns det möjlighet att boka in städningar såsom: storstädning, flyttstädning, visningsstädning, källarstädning mm.

Läs mer

Till Mäklare

Vi samarbetar med flera mäklare i Stockholm och Göteborg som kontinuerligt anlitar oss för sina kunders räkning. Vill du som mäklare ha möjlighet att erbjuda dina klienter städning inför en visning, utflytt eller inflytt kan vi på Cleanflat Sverige AB hjälpa till. Du kan kontakta oss direkt så kan vi tillsammans ta fram en lösning för visningstädning eller flyttstädning.

Läs mer

Målet med vårt jobb är att du ska få precis den städhjälp i Stockholm och service du önskar.

Säkerheten är en viktig aspekt för oss på Cleanflat Sverige AB och kunden, därför försöker vi hålla en hög nivå på trygghet och säkerhet.

Cleanflat Sverige AB erbjuder städhjälp till alla i Stockholm med närområden. Känner du att städningen av ditt hem är tidskrävande?

Här hoppas vi kunna ge svar på de frågor du har om vår städning och att anlita oss för att städa ditt hem eller kontor.

RUT avdrag

Glöm inte skattereduktion för hushållsnära tjänster!
Läs mer
MILJÖPOLICY

Genom att följa företagets miljöpolicy bidrar Cleanflat Sverige AB till en minskad miljöpåverkan. Samtidigt leder detta till en förbättrad arbetsmiljö för medarbetarna och ett mer hälsosamt och långsiktigt hållbart resultat för våra kunder.

AVBOKNING

Avbokningar kan göras senast 1 dag innan städtillfället, senare avbokningar kommer att debiteras med fullt pris. Avbokningar måste ske via telefon eller e-post.