BOKA STÄDNING
Experter på städning

Professionell storstädning för bästa resultat

Visst är det väl skönt efter storstädning, när man vet att allt är rent i varje liten vrå?

Det är dock ett ganska slitsamt moment och det tar dyrbar tid. Låt våra vana experter ta hand om storstädningen istället! Ett par gånger per år kan det vara på sin plats att göra en storstädning. Även om den regelbundna städningen kan vara bra och tillfredsställande så finns det detaljer och utrymmen som inte ingår i den kontinuerliga städningen.

Ring redan idag!
Information

Fakturering

Alla fakturor skickas via e-post utan någon faktureringsavgift. Fakturor som inte betalas inom den angivna tiden (tio dagar) kommer vi skicka en påminnelse på med en extra avgift på 60 kronor. Skulle man missa påminnelsen kan fakturan skickas till inkasso och då faktureras även RUT delen av inkassobolaget. Fakturor kommer några dagar efter utfört arbete. Regelbundna städningar faktureras en gång i månaden.


Nycklar och larm

Cleanflat Sverige AB nyckel – och larm policy skall alltid gälla vid hantering av nycklar och larmuppgifter. Cleanflat Sverige AB hanterar nycklar och larm genom att förvaring av nyckel/larmuppgifter sker på betryggande sätt så att de inte kan komma i någon obehörigs händer.

vad våra kunder säger om oss
tädning, hemstädning, kontorsstädning, Nacka, Östermalm, Södermalm - Städfirma cleanflaat.se

RUT AVDRAG

Glöm inte skattereduktion för hushållsnära tjänster!

När du köper våra tjänster privat är det 50% i Rut avdrag på fakturan. För att göra det enkelt för dig som kund drar vi av RUT-avdraget automatiskt på fakturan, vilket innebär att du endast betalar den del som är kvar efter skattereduktionen. Skattereduktionen är max 50 000 kronor per år vilket innebär att du kan köpa tjänster för 75 000 kronor per år och få ett maximalt avdrag på 50 000 kronor.

Storstädning

En gång i vecka

Städning, hemstädning, kontorsstädning, Nacka, Östermalm, Södermalm - Städfirma Cleanflat Sverige AB

Storstädning är betydligt
mer omfattande än hemstädning
och vi utför flera extramoment.