[custom_form title=”Vill du veta priset?” subtitle=”Ange bostadens storlek i kvadratmeter” cta_item_text=”Se ditt pris” cta_form_text=”BOKA!” text_below_form=”

  • Hemstädning (varannan vecka) Mån-Tis 190kr/tim, Ons-Fre 205kr/tim
  • Hemstädning (varje vecka) Mån-Tis 190kr/tim, Ons-Fre 205kr/tim
  • Priserna ovanför är 50% efter skattereduktion och det som faktureras kunden

” title_form=”Cleanflat Sverige AB” text_form=”För att slutföra bokningen behöver vi bara dina personuppgifter/adress, se nedan. Därefter kommer en bekräftelse att skickas till eran e-post adress. Har du några frågor går det bra att ringa vår kundtjänst på
070-4532213 eller maila pa kontor@cleanflat.se.”]

Boka on-line eller ring oss på 070-453 22 13

Stockholms och Göteborgs Bästa Städhjälp!

Att ta hjälp med hemstädningen frigör tid för annat, och avhjälper mycket av den stress många upplever i vardagen. Dessutom är du säker på att hemmet är skinande rent, och ingenting blir glömt eller överhoppat. När städningen utförs av professionell personal, med ändamålsenlig utrustning kan du se fram emot ett hem som är rent i varje liten vrå.

1

Våra medarbetare är fullt försäkrade.

2

Alla våra medarbetare undertecknar sekretessavtal vid anställning.

3

Alla medarbetare genomgår en internutbildning vid anställning.

4

Vi utför även bakgrundskontroll av vår personal som även utbildas kontinuerligt för din trygghet och bästa resultat.

5

När du anlitar Cleanflat Sverige AB kan du känna dig trygg. Alla våra medarbetare är diskreta och professionella.

6

Det är alltid samma person som städar ditt hem eller företag. (undantag är vid sjukdom och semester).

Privatkunder

Samarbetet med oss ger möjligheter till bra utförda tjänster till rimliga priser. För alla våra kunder har vi rabatter och olika erbjudanden. -10% vid enstaka bokningar, gratis städningar vid rekommendation och mycket mer! Vi erbjuder olika typer av hemstädning som kan delas in i:

En vanlig, regelbunden hemstädning (enligt vårt städschema med hänsyn till kundens önskemål).

Som namnet antyder är hemstädning regelbunden med en viss frekvens. I denna typ av städning skiljer vi på fyra grundfrekvenser för tjänsten; mer än en gång i veckan, en gång i veckan, varannan vecka eller var fjärde vecka. Efter en intervju med kunden matchar vi lämplig personal som uppfyller kundens förväntningar. Det är mycket viktigt för oss att ha en bra matchning av personal. Vi ser till att det inte bara är kunden som är nöjd, utan även att vår personal mår bra och är bekväm under sitt arbete.

Företagskunder

Som företag vet vi att det är viktig att skapa bästa arbetsmiljön som möjligt för alla som jobbar på kontoret. Ett rent, fräscht och välstädat kontor kan vara en del av en bra arbetsmiljö för alla. Att anlita hjälp med kontorsstädning i Stockholm eller Göteborg gör att du istället kan fokusera på dina egentliga uppgifter, och inte ens behöva fundera på när, hur och var städningen ska klaras av.

Du avgör hur ofta du vill ha städningen utförd, och vi anpassar den efterkontorets storlek och anvädning. Det spelar ingen roll ifall kontoret har endast ett par rum, eller ett kontor med många anställda. Det går att hyra in städning oavsett kontorets yta eller antalet rum, vi på Cleanflat Sverige AB hjälper er att hålla det rent och snyggt. Med kontinuerligt samarbete väntar ett antal rabatter och intressanta erbjudanden för alla våra fantastiska kunder.

Till kommuner

Vad är bättre än rena och nyputsade fönsterrutor när solen tittar fram? Det är svårslaget tycker vi. Rena fönster släpper in mer ljus och förbättrar miljön och känslan av välbefinnande hemma eller på arbetsplatsen. Effektiv fönsterputsning under tidig vår och höst i Stockholm till de mest attraktiva priser för lägenhetsfönster, husfönster, kontorsfönster och skyltfönster. Rent Hem är alltid punktliga eftersom din tid är viktigt.

Läs mer

Målet med vårt jobb är att du ska få precis den städhjälp i Stockholm och service du önskar.

Säkerheten är en viktig aspekt för oss på Rent Hem och kunden, därför försöker vi hålla en hög nivå på trygghet och säkerhet.

Cleanflat Sverige AB erbjuder städhjälp till alla i Stockholm med närområden. Känner du att städningen av ditt hem är tidskrävande?

Här hoppas vi kunna ge svar på de frågor du har om vår städning och att anlita oss för att städa ditt hem eller kontor.

RUT avdrag

Glöm inte skattereduktion för hushållsnära tjänster!
Läs mer
MILJÖPOLICY

Genom att följa företagets miljöpolicy bidrar Cleanflat Sverige AB till en minskad miljöpåverkan. Samtidigt leder detta till en förbättrad arbetsmiljö för medarbetarna och ett mer hälsosamt och långsiktigt hållbart resultat för våra kunder.

AVBOKNING

Avbokningar kan göras senast 1 dag innan städtillfället, senare avbokningar kommer att debiteras med fullt pris. Avbokningar måste ske via telefon eller e-post.