CLEANFLAT SVERIGE AB ÄR ETT FAMILJEFÖRETAG

Vi är proffs. Vi städar och rengör rättvist, korrekt och effektivt. Vi ägnar särskild uppmärksamhet åt att anställa medarbetare som bidrar till vår framgång inom rengöring. Deras kvalifikationer, ärlighet och goda uppförande är en garanti för nöjda kunder. Vi är flexibla och vi närmar oss varje kund individuellt och anpassar våra tjänster till Era förväntningar och önskemål. Vårt företag grundades utifrån en passion för rengöring och med medvetenheten om hur viktigt det är att leva i harmoni och med ordning runt omkring oss, både privat och i arbetet. Vi gör allt för att varje tjänst vi utför ska kännas som om vi rengjorde för oss själva.

Vi erbjuder flexibla städtjänster till både privatpersoner och företag. Vi erbjuder alltid en kvalitetsförsäkring om ni av någon anledning inte skulle bli nöjda med resultatet. Givetvis innehar vi F-skatt sedel och är ansvarsförsäkrade om olyckan är framme.

Företaget har F-skattsedel och är försäkrat via Trygg Hansa


Städning, hemstädning, kontorsstädning, Nacka, Östermalm, Södermalm - Städfirma Cleanflat Sverige AB

Referenser

Vi har mycket goda referenser då dom flesta av våra kunder är trogna kunder som har anlitat oss i flera år

Samma städerska

Det är alltid samma person som städar hos dig varje gång. Om den ordinarie städerskan är sjuk så kan du välja att få en vikarie eller att hoppa över städpasset.

Professionalism

Vi har mångårig erfarenhet inom städbranschen. Vi har bra utbildad personal och effektiva städmetoder. Välkommen att kontakta oss för mer information!

Respekt

Våra städuppdrag utförs alltid med en grundläggande respekt för våra kunder, våra kunders hem och våra medarbetare.