Kontaktuppgifter

Telefon:
073 600 39 06​​

E-post:
info@cleanflat.se

Hemsida:
www.cleanflat.se

FAKTURA

Fakturering sker
en gång i månaden.

Vi ser gärna att vi kan skicka fakturan som pdf fil via e-mail ur miljösynpunkt.

Företagskunder är välkomna att kontakta oss för offert

Du behöver professionell hjälp med att hålla ordning i företaget. Därför är det bäst att överlåta kontorsstädning åt specialister som ska ta hand om bekväma arbetsförhållanden, men inte nog med det. Ett rent och glänsande kontor är ett visitkort för varje företag som hjälper till att skapa en positiv bild av hela företaget.

Vi anpassar alltid arbetets omfattning och städningsfrekvens efter kundens behov. Kontorsstädning omfattar sådana arbetsmoment som dammtorkning på skrivbord, telefoner, datorer, fönsterbrädor och möbler, golvtvätt, dammsugning av mattor, smutsborttagning från kontorsmöbler, putsning av speglar och dörrglas, fönsterputsning, tömning av papperskorgar och byte av insatspåsar, rengöring och desinficering av kök och sanitära anläggningar, men inte nog med det. Vi erbjuder både engångsstädning, och permanent samarbete.

Samma städerska

Det är alltid samma person som städar hos dig varje gång. Om den ordinarie städerskan är sjuk så kan du välja att få en vikarie eller att hoppa över städpasset.

Lojalitetsprogram

Rekommendera oss till en vän (gäller vid regelbunden städning) och få 10% rabatt på nästa faktura.

Professionalism

Vi har mångårig erfarenhet inom städbranschen. Vi har bra utbildad personal och effektiva städmetoder. Välkommen att kontakta oss för mer information!