FAKTURA

Fakturering sker
en gång i månaden.

Vi ser gärna att vi kan skicka fakturan som pdf fil via e-mail ur miljösynpunkt.

Företagskunder är välkomna att kontakta oss för offert

Du behöver professionell hjälp med att hålla ordning i företaget. Därför är det bäst att överlåta kontorsstädning åt specialister som ska ta hand om bekväma arbetsförhållanden, men inte nog med det. Ett rent och glänsande kontor är ett visitkort för varje företag som hjälper till att skapa en positiv bild av hela företaget.

Vi anpassar alltid arbetets omfattning och städningsfrekvens efter kundens behov. Kontorsstädning omfattar sådana arbetsmoment som dammtorkning på skrivbord, telefoner, datorer, fönsterbrädor och möbler, golvtvätt, dammsugning av mattor, smutsborttagning från kontorsmöbler, putsning av speglar och dörrglas, fönsterputsning, tömning av papperskorgar och byte av insatspåsar, rengöring och desinficering av kök och sanitära anläggningar, men inte nog med det. Vi erbjuder både engångsstädning, och permanent samarbete.

Referenser

Vi har mycket goda referenser då dom flesta av våra kunder är trogna kunder som har anlitat oss i flera år

Samma städerska

Det är alltid samma person som städar hos dig varje gång. Om den ordinarie städerskan är sjuk så kan du välja att få en vikarie eller att hoppa över städpasset.

Professionalism

Vi har mångårig erfarenhet inom städbranschen. Vi har bra utbildad personal och effektiva städmetoder. Välkommen att kontakta oss för mer information!

Respekt

Våra städuppdrag utförs alltid med en grundläggande respekt för våra kunder, våra kunders hem och våra medarbetare.