Fönsterputsning

CLEANFLAT SVERIGE AB ÄR PROFFS PÅ HEMSTÄDNING OCH KONTORSSTÄDNING.

erbjudandeN för alla nya kunder

15% RABATT PÅ HEMSTÄDNING     STARTSTÄDNING 159 KR/ TIMME

Dags för fönsterputsning

Solen tittar fram och genast avslöjas det hur dammiga fönstren har hunnit bli sedan de sist blev putsade. Känns det igen? De flesta uppskattar solens värmande strålar, men ytterst få uppskattar hur strålarna avslöjar smutsiga fönster. Vi vet hur viktig en effektiv fönsterputsning är under tidig vår eller höst. 

Att putsa fönster tillhör kanske inte favoritsysselsättningen hos många, därför vill vi hjälpa till med det. Rena och fina fönster vill vi alla ha, och på hösten vill vi förstås även ha största möjliga ljusinsläpp. När den mörka årstiden närmar sig gäller det att ta vara på varje strimma ljus, och självklart släpper rena fönster in mer ljus än glasrutor som är smutsiga.

Skinande rent resultat 

På Cleanflat Sverige AB tar vi hand om din fönsterputsning i Stockholm. Vi putsar dina fönster med ett skinande rent resultat, i våra priser putsar vi både insidan och utsidan samt insidan utav delade fönster, och vi gör det med garanti. För oss är det viktigt att alla våra kunder blir nöjda och vi erbjuder därför 100% nöjd kund-garanti på våra tjänster. Våra medarbetare tar med sig all redskap som behövs till fönsterputsning.

Kontakta oss

12 + 6 =