BOKA STÄDNING
Experter på städning

Vi putsar alla typer av fönster

Vi är flexibla och anpassar oss till kundernas behov och önskemål.

Njut av utsikten genom rena fönster och låt solljuset strömma in och sätta sin prägel på färg och form i ditt hem! Genom att putsa fönster regelbundet ökar både trivseln och funktionen i rummen. Städmaterial och utrustning ingår I städtjänsten. Vi putsar fönster för alla typer av företag – kontor, lokaler eller industribyggnader. Och vi gör det alltid med nöjd kund-garanti och till ett av marknadens bästa priser.

Ring redan idag!

Flexibla fönsterputs

Vi är flexibla och anpassar oss till kundernas behov och önskemål. När du anlitar Cleanflat Sverige AB får du alltid samma städare och kontaktperson. Vi utför kontinuerligt kontroller på vår personal så att du som kund ska alltid vara lika nöjd med resultatet. Kontakta oss så berättar vi vad vi kan göra för just fönster.

Fönsterputs

Städning, hemstädning, kontorsstädning, Nacka, Östermalm, Södermalm - Städfirma Cleanflat Sverige AB

Prisförfrågan

RUT AVDRAG

Glöm inte skattereduktion för hushållsnära tjänster!

När du köper våra tjänster privat är det 50% i Rut avdrag på fakturan. För att göra det enkelt för dig som kund drar vi av RUT-avdraget automatiskt på fakturan, vilket innebär att du endast betalar den del som är kvar efter skattereduktionen. Skattereduktionen är max 50 000 kronor per år vilket innebär att du kan köpa tjänster för 75 000 kronor per år och få ett maximalt avdrag på 50 000 kronor.