BOKA STÄDNING
Experter på städning

Professionell flyttstädning för bästa resultat

Vid en flytt är det mängder av saker att tänka på.

Allt ska vara packat och klart inför flyttdagen och inte sällan ska nästa hyresgäst in samma eller bara någon dag efter man flyttat ut. Att då lägga ner en hel dag på sin flyttstädning är det få som varken vill eller orkar. Då är det betydligt roligare att packa upp och inreda på det nya stället. Vi erbjuder en skriftlig städgaranti vilket garanterar att du alltid kan vara säker på ett bra resultat. Skulle det visa sig vara något i städning som ni, eller er hyresvärd, inte är nöjda med behöver ni bara höra av er till oss inom tre dagar från städtillfället så kommer vi och åtgärdar problemen helt utan någon extra kostnad. Tveka inte att höra av er om ni är i behov av flyttstädning i Stockholm och Göteborg.

Ring redan idag!
Information

Fakturering

Alla fakturor skickas via e-post utan någon faktureringsavgift. Fakturor som inte betalas inom den angivna tiden (tio dagar) kommer vi skicka en påminnelse på med en extra avgift på 60 kronor. Skulle man missa påminnelsen kan fakturan skickas till inkasso och då faktureras även RUT delen av inkassobolaget. Fakturor kommer några dagar efter utfört arbete. Regelbundna städningar faktureras en gång i månaden.


Nycklar och larm

Cleanflat Sverige AB nyckel – och larm policy skall alltid gälla vid hantering av nycklar och larmuppgifter. Cleanflat Sverige AB hantering av nycklar och larm genom att förvaring av nyckel/larmuppgifter sker på betryggande sätt så att de inte kan komma i någon obehörigs händer.

vad våra kunder säger om oss
tädning, hemstädning, kontorsstädning, Nacka, Östermalm, Södermalm - Städfirma cleanflaat.se
Storlek m²
Priser inkl. moms och efter Rut avdrag
Storlek m²
Priser inkl. moms och efter Rut avdrag
1-50 m²
35.00 kr/m²
131-150 m²
27.00 kr/m²
51-80 m²
33.00 kr/m²
151-180 m²
25.00 kr/m²
81-100 m²
31.00 kr/m²
181-> m²
fråga om offert
101-130 m²
29.00 kr/m²

RUT AVDRAG

Glöm inte skattereduktion för hushållsnära tjänster!

När du köper våra tjänster privat 50 % i Rut-Avdrag på fakturan. För att göra det enkelt för dig som kund drar vi av RUT-avdraget automatiskt på fakturan, vilket innebär att du endast betalar den del som är kvar efter skattereduktionen. Skattereduktionen är max 50 000 kronor per år vilket innebär att du kan köpa tjänster för 75 000 kronor per år och få ett maximalt avdrag på 50 000 kronor.

Flyttstädning

Städning, hemstädning, kontorsstädning, Nacka, Östermalm, Södermalm - Städfirma Cleanflat Sverige AB
kolla

Priser i tabellen