BOKA STÄDNING
Experter på städning

Har du inte tid att städa?

Vi är flexibla och anpassar oss till kundernas behov och önskemål.

Är du i behov av städning omgående? Då är vår supersnabba akutstädning är en lösning. Vi utför akutstädningar för dig som är i behov av en städtjänst med kortare varsel. Eller kanske ska du ha gäster eller anordnar en fest och vill att din lägenhet glänser och imponerar med sin renlighet? Dra nytta av flexibla tjänster inom professionell engångsstädning eller akutstädning. Vi hjälper dig att få perfekt ordning och renlighet i ditt hem och ditt kontor. Engångsstädning eller akutstädning är tillfällig hjälp med dammsugning och rengöring av golv, fönsterputsning och rengöring av fönsterbrädor, borttagning av olika typer av smuts från möbler och dörrar, rengöring av sanitära faciliteter och badrumsinredning. Naurligtvis kan vi vid behov utvidga utbudet av våra tjänster med t.ex. dammborttagning efter renovering eller rengöring av köksutrustning.


Våra tjänster riktas till både privata kunder och företag inom olika branscher. Vi städar hus, lägenheter, kontor, hotell, skolor, förskolor och mycket mer.
Ring redan idag!

Flexibel städning

Vi är flexibla och anpassar oss till kundernas behov och önskemål. När du anlitar Cleanflat Sverige AB får du alltid samma städare och kontaktperson. Vi utför kontinuerligt kontroller på vår personal så att du som kund ska alltid ska vara lika nöjd med resultatet. Kontakta oss så berättar vi vad vi kan göra för just ditt hem.

Information

Fakturering

Alla fakturor skickas via e-post utan någon faktureringsavgift. Fakturor som inte betalas inom den angivna tiden (tio dagar) kommer vi skicka en påminnelse på med en extra avgift på 60 kronor. Skulle man missa påminnelsen kan fakturan skickas till inkasso och då faktureras även RUT delen av inkassobolaget. Fakturor kommer några dagar efter utfört arbete. Regelbundna städningar faktureras en gång i månaden.


Nycklar och larm

Cleanflat Sverige AB nyckel – och larm policy skall alltid gälla vid hantering av nycklar och larmuppgifter. Cleanflat Sverige AB hanterar nycklar och larm genom att förvaring av nyckel/larmuppgifter sker på betryggande sätt så att de inte kan komma i någon obehörigs händer.

vad våra kunder säger om oss
Engångsstädning, Städning, hemstädning, kontorsstädning, Nacka, Östermalm, Södermalm - Städfirma cleanflaat.se

Alla kunder som undertecknar abonnemang får ett startstädningspaket värde

400;- kr

RUT AVDRAG

Glöm inte skattereduktion för hushållsnära tjänster!

När du köper våra tjänster privat är det 50% i Rut avdrag på fakturan. För att göra det enkelt för dig som kund drar vi av RUT-avdraget automatiskt på fakturan, vilket innebär att du endast betalar den del som är kvar efter skattereduktionen. Skattereduktionen är max 50 000 kronor per år vilket innebär att du kan köpa tjänster för 75 000 kronor per år och få ett maximalt avdrag på 50 000 kronor.

Akutstädning

Städning, hemstädning, kontorsstädning, Nacka, Östermalm, Södermalm - Städfirma Cleanflat Sverige AB
pris inkl.moms efter RUT från

240;- kr/tim