Akutstädning

CLEANFLAT SVERIGE AB ÄR PROFFS PÅ HEMSTÄDNING OCH KONTORSSTÄDNING.

Är du i behov av städning omgående? Då är vår supersnabba akutstädning är en lösning. Vi utför akutstädningar för dig som är i behov av en städtjänst med kortare varsel. Eller kanske ska du ha gäster eller anordnar en fest och vill att din lägenhet glänser och imponerar med sin renlighet? Dra nytta av flexibla tjänster inom professionell engångsstädning eller akutstädning. Vi hjälper dig att få perfekt ordning och renlighet i ditt hem och ditt kontor.

Hur får du ett strålande rent hem?

  • Utbildad personal
  • Snabb kundservice
  • Toppen Kvalité

Har du inte tid att städa?

Engångsstädning eller akutstädning är tillfällig hjälp med dammsugning och rengöring av golv, fönsterputsning och rengöring av fönsterbrädor, borttagning av olika typer av smuts från möbler och dörrar, rengöring av sanitära faciliteter och badrumsinredning. Naurligtvis kan vi vid behov utvidga utbudet av våra tjänster med t.ex. dammborttagning efter renovering eller rengöring av köksutrustning.

Vi lämnar nöjd kund-garanti som innebär att om du mot förmodan inte skulle vara nöjd med städresultatet, kontaktar du oss inom 24 timmar så försöker vi lösa problemet gemensamt.

För oss är det superviktigt att du ska vara 100% nöjd varje gång.

Kontakta oss