Om oss

CLEANFLAT SVERIGE AB ÄR PROFFS PÅ HEMSTÄDNING OCH KONTORSSTÄDNING.
Agata

VD och Ekonomiansvarig

Agata grundade Cleanflat Sverige AB år 2010 med visionen om ett företag med fokus på detaljerad och estetisk städning. Detta efter flera års arbete som hotellpersonal på ett exklusivt hotell. Agata är VD och ekonomiansvarig på företaget. Det är henne ni kommer möta vid frågor angående fakturering.

Vi jobbar huvudsakligen med hemstädning men hjälper även små och medelstora företag med företagsstädning. Vår ambition är att alla våra kunder ska vara nöjda och därför ger vi 100% nöjd kund-garanti och dessutom erbjuder vi våra tjänster till ett av marknadens bästa priser. Vi har utbildad personal och är ansvarsförsäkrade ifall olyckan skulle vara framme. Vi sätter miljön i focus och all vår verksamhet ska präglas av ett aktivt miljötänkande där all kunskap tillvaratas.

Paulina

Kundansvarig

Patrycja

Arbetsledare

Kvalité

All vår personal är utbildad, erfaren och städkunnig. Nyanställd personal får en gedigen genomgång och intern städutbildning för att hålla våra höga kvalitetskrav. Vi utför även fortlöpande kvalitetssäkring. Våra abonnemangskunder får alltid en och samma kontaktperson samt städpersonal.

Kontakta oss